26 woningen Noorderkwartier

Het Noorderkwartier is een hoogwaardig woongebied in Amsterdam-Noord. Als sluitstuk van deze wijk realiseren wij 26 woningen in opdracht van CZAN, een samenwerking tussen ontwikkelaars Blauwhoed en AM.

Huidige vorderingen

Vorig jaar zijn we in bouwteamverband gestart met de ambitie om zeer rijk gedetailleerde woningen te ontwikkelen voor het Noorderkwartier. Op basis van onze technische input heeft LEVS Architecten de eerste schetsen van het beoogde eindresultaat op papier gezet. Vervolgens is het schetsontwerp onder supervisie van de architect door ons uitgewerkt naar een definitief ontwerp.

Riante stadsvilla’s

De 26 woningen zijn verdeeld over 20 herenhuizen, 4 hoekwoningen en een markante tweekapper. De straten in het Noorderkwartier lopen deels licht omhoog. Hierdoor ontstaat in het interieur van de woningen een split level indeling met een extra hoge woonkamer. Het plangebied volgt de gebogen structuur van het park, door de segmentering worden de woningen naar achteren toe bovendien breder. Deze aspecten vragen, samen met de diverse uitbreidingsmogelijkheden, om een goede technische afstemming op het gebied van onder andere constructie en bouwmethodiek.

Centrale ligging en start verkoop

De luxe en ruime woningen hebben een gunstige ligging door de aanwezigheid van winkels, kunst en cultuur. Ook de bereikbaarheid is optimaal. Vanuit het Noorderkwartier lopen toekomstige bewoners binnen enkele minuten naar het nieuwe Station Noord (Noord-Zuidlijn). Met de auto is de Ring A10 snel te bereiken.

De verkoop van de woningen (behalve bouwnummers 1 en 2) is gestart op 9 juli en sluit om 27 juli. Meer weten over dit nieuwbouwplan in Amsterdam? Kijk dan op de projectwebsite.

Aan de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Share this

Contact