Afbouw en kopersbegeleiding Ode apartments

Het Oosterdokseiland is een grote binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in Amsterdam. Het spectaculaire sluitstuk van Ode is een glazen kantoor- en woongebouw op de kop van het eiland. In het woongebouw komen 41 appartementen.

Aalberts begeleidt namens BPD de kopers van de woningen van aankoop tot oplevering. Ook realiseren wij de afbouw van de appartementen waarbij de woonwensen van de kopers werkelijkheid worden. Het project in drie details:

Detail 1 – Unieke locatie in Amsterdam

Het woongebouw staat op het Oosterdokseiland tussen het Conservatorium en de nieuwe City Campus van Booking.com. Het iconische woongebouw is ontworpen door UNStudio met het oog op de toekomst en midden in het historische hart van de stad. Het pand heeft een hoogwaardige afwerking en is duurzaam gebouwd. De 41 appartementen zijn verdeeld over 9 woonlagen en bestaan uit 6 verschillende typen. Het woonoppervlakte varieert van 67 m2 tot 300 m2. Alle appartementen hebben een ‘room with a view’; met uitzicht op water, schepen en historische architectuur.

Detail 2 –  Kopersbegeleiding

Na de koop van een appartement kunnen kopers met kopersopties de woning afstemmen aan hun woonwensen. De kopersoptiepakketten voor onder andere sanitair en tegels, zijn samengesteld door stylisten en voldoen aan de hedendaagse trends. Voor Ode apartments werkt Aalberts samen met showroom Intercodam. In de Amsterdamse showroom zijn de kopersopties te zien.

Tijdens het traject van koop tot oplevering worden de kopers begeleid door de kopersbegeleiding van Aalberts. Zo hebben de kopers één vaste contactpersoon die ondersteunt en adviseert bij het maken van de juiste keuzes voor de kopersopties.

Detail 3 – Domotica

Alle appartementen zijn voorzien van domotica, oftewel: slimme technologie in huis. Dit vergroot het wooncomfort van de toekomstige bewoners. Het slimme huissysteem is te bedienen met telefoon of tablet en hiermee kunnen de bewoners hun verwarming, ventilatie en mogelijk ook hun verlichting op afstand regelen. De installatie is in handen van Van den Pol Elektrotechniek.

Share this

Contact