Aon Eindhoven

In het bestaande kantoorpand van Aon Eindhoven realiseren wij een nieuwe werkomgeving door het implementeren van een compleet inbouwpakket. De Aon werkwijze en look-and-feel zijn voor onze aanpak en werkzaamheden leidend.

Als partner verzorgen wij de complete realisatie van deze nieuwe werkomgeving. Na de sloopwerkzaamheden zijn we gestart met de interieurrealisatie. Hieronder valt onder andere het plaatsen van systeemwanden en -plafonds, de E- en W-installaties, AV-installaties, schilderwerk en maatwerkmeubilair.

Werkzaamheden op vijf verdiepingen

Het pand van Aon in Eindhoven is tijdens de werkzaamheden gewoon in gebruik. Daarom wordt het werk in fases uitgevoerd en zijn er verschillende maatregelen getroffen waarmee de overlast zoveel mogelijk wordt beperkt. In totaal gaat het om 3.780 m2 verdeeld over 5 verdiepingen.

Werkzaamheden Aon Eindhoven

Vervolg samenwerking met Aon

Aon is een financieel dienstverlener met vestigingen in meer dan 120 landen en een hoofdkantoor in Londen. De scope van het project is in nauw overleg met het real estate team in Londen vastgesteld.

Eerder realiseerden wij het definitief ontwerp en het inbouwpakket voor Aon in Breda. De ervaringen die daar zijn opgedaan, zijn meegewogen in de aanpak voor het kantoor in Eindhoven. Het projectmanagement van zowel Breda als Eindhoven is in handen van CBRE.

Share this

Contact