aalberts-loading
 

Certificering

  • Om onze kwaliteit te borgen, werken we naast het stimuleren van verantwoordelijkheidsbesef met een strikt managementsysteem. In dit Aalberts Management Systeem (AMS) zijn de processen van onze organisatie vastgelegd. Dit systeem is opgebouwd en gecertificeerd conform ISO9001:2008. Op deze manier kunnen we u gegarandeerd de kwaliteit leveren die u verdient.

  • Natuurlijk, wij kunnen u vertellen wat we voor u kunnen betekenen. En hoe goed we dat kunnen. Maar is het niet prettiger als u van anderen hoort welke ervaringen ze met ons hebben? Onze klanten krijgen daar volop de ruimte voor. Op de website van Bouwprestaties beoordelen ze onze werkwijze op verschillende aspecten. Met gemiddeld een 8 zijn we uiteraard blij, maar we streven naar nog beter. Voor u.

  • Veiligheid gaat voor alles, bouwen gaat tenslotte over mensen. Daarom hebben we de veiligheidsprocedures van ons Aalberts Management Systeem extern laten toetsen aan de hand van de VCA**-richtlijnen.

  • Duurzaamheid. Iedereen heeft er de mond vol van. En terecht. Al vele jaren voeren wij met trots het FSC®-certificaat als bewijs van onze betrokkenheid bij de wereld om ons heen. Onze processen voldoen aan de strenge eisen van onder andere goed bosbeheer. Dit certificaat onderstreept die werkwijze.

  • Aalberts is een fundeon erkend leerbedrijf waar jongeren die een mbo-opleiding volgen, het vak in de praktijk kunnen leren. Wij zorgen ervoor dat iedere leerling wordt begeleid door een gekwalificeerd leermeester. Fundeon beoordeelt periodiek onze werkwijze zodat we er zeker van zijn dat we onze toekomstige generatie optimaal ondersteunen.

  • Duurzaam en Groen zijn termen die erg in trek zijn. Maar wat betekent het voor uw persoonlijke woonsituatie? Welke maatregelen kunt u nemen om minder energie te verbruiken, wat kost het en wat levert het u op? Onze EPA-adviseurs zijn gespecialiseerd in het aandragen van concrete adviezen die uw woning zuiniger en comfortabeler maken.

  • denkt-bouwt-onderhoudt