Design & buildpartner Revalidatie Arena Merem

Medische (long)revalidatiespecialist Merem heeft een ambitieuze visie op revalidatie. Met een uiterst persoonlijke benadering wordt door experts maatwerk geleverd voor iedere patiënt. Om tot de best denkbare zorg te komen wordt in diverse fases gewerkt aan een nieuwe campus op de Hilversumse Monnikenberg.

De campus is een plek waar patiënten verblijven om te werken aan hun vooruitgang. De ontwikkeling van de revalidatie campus is daarin een belangrijke mijlpaal.

Design & buildpartner Revalidatie Arena Merem

Als design & buildpartner is Aalberts betrokken bij het ontwikkelproces van het complex, een gebouw waarin diverse functies rondom medische revalidatie samenkomen. Van een looptrack en sporthal tot onderzoek- en behandelkamers. Samen met architect HofmanDujardin, de projectmanagers van JLL en alle projectpartners is in bouwteamverband gewerkt aan het vertalen van de eisen en ambities van Merem naar een haalbaar plan. Het projectmanagement en de selectie van de bouwteampartners is uitgevoerd door JLL Project & Development Service Nederland, die daarnaast door Merem is aangesteld voor de ontwikkeling van de revalidatie arena.

Fabian van den Bosch, senior architect van HofmanDujardin is positief over de samenwerking: ‘Het team van Aalberts levert professionele input op het ontwerp en de detaillering met oog op de uitvoerbaarheid en de bouwkosten. Ook heeft Aalberts een sterke rol in het procesmanagement en de uitvoeringsplannen. Ze zijn toegankelijk voor overleg en afstemming van ontwerpitems, het is voor mij erg prettig samenwerken.’

Afbeeldingen: HofmanDujardin

Share this

Contact