doordacht_logo

Doordacht Wonen

Doordacht Wonen is een innovatief bouwconcept dat u in staat stelt om projecten in traploze seriegrootten te realiseren op basis van een zo gering mogelijk gebruik van grondstoffen, energie en tijd.

Doordacht Wonen is ontstaan vanuit ons denken over de huidige en toekomstige eisen van de markt ten aanzien van huisvesting, samenleving en milieu. Kostenbeheersing, efficiency en energiebesparing staan daarin centraal. Op grond van die visie zijn wij gestart met het optimaliseren en uniformeren van bouwprocessen, waardoor wij u nu tegen gunstige kosten een gestandaardiseerd bouwtraject kunnen aanbieden dat aansluit bij uw huisvestingseisen, maar tegelijkertijd nog volop ruimte biedt voor maatwerkaanpassingen.

Doordacht Wonen is zowel geschikt voor binnenstedelijke herontwikkeling als voor grote projecten. Uiteraard ontzorgen we u volledig. Tijdens de bouw, maar ook tijdens het gebruik door de lage energie- en onderhoudskosten die we u in het vooruitzicht kunnen stellen. Doordacht Wonen is een concept dat voorziet in moderne, ‘futureproof’ energie-efficiënte woningen die uitblinken in comfort en duurzaamheid. Vanzelfsprekend is Aalberts zeer bereid om binnen een onderhoudscontract ervoor te zorgen dat de prestaties optimaal blijven.

 

denkt-bouwt-onderhoudt