Drie weetjes over The Post

In het centrum van Diemen ontspringt nieuwbouwproject The Post. Op de bouwplaats zijn de werkzaamheden in volle gang en de tien grondgebonden woningen krijgen steeds meer vorm. Drie weetjes over het project en een update van de werkzaamheden.

1. Prominente locatie

The Post heeft een prominente plek in het centrum van Diemen aan het Wilhelminaplantsoen en de Ouddiemerlaan. Het project bestaat uit ruime woningen, met woonoppervlaktes tussen de circa 140 m2 en 180 m2. Architectenbureau Hoogeveen heeft elke woning unieke details en een eigen ontwerp meegegeven. The Post is een ontwikkeling van Aalberts Ontwikkeling en Did Vastgoedontwikkeling bv. Op 4 oktober 2018 is samen met alle toekomstige bewoners de start bouw van het project gevierd.

2. Mogelijkheid bedrijf aan huis

Bij de woningen aan het Wilhelminaplantsoen hebben de kopers de optie om de begane grond als werkkamer, atelier of als een plek voor zakelijke dienstverlening in te richten.

3. Comfortabel en energiezuinig

De woningen zijn bijna allemaal energieneutraal met een EPC van 0,0. Dit komt onder andere door de aanwezigheid van PV-panelen. De toekomstige bewoners van The Post besparen straks op energiekosten, hebben een maximaal wooncomfort en dragen bij aan een beter milieu.

Werkzaamheden bouwplaats in beeld


Share this

Contact