Eerste opleveringen Het Vierde Kwadrant

Voor de toekomstige bewoners van de eerste rij woningen in Het Vierde Kwadrant in Kockengen is dit een speciale week. Zij krijgen namelijk de sleutel van hun woning tijdens de oplevering overhandigd.

Sleuteloverdracht

Wim en Ellen, kopers van een twee-onder-een-kapwoning, kregen hun sleutels uit handen van uitvoerder Kees. Het stel heeft veel keuzes met betrekking tot de kopersopties voor de woning moeten maken, maar zijn erg blij met het eindresultaat. Ellen: ‘Het is mijn droomhuis geworden.’ Ook Christian en Marijke kregen deze week de sleutel van hun nieuwe huis.

Verschillende woningtypes

De nieuwbouwwijk ligt in een zeer landelijke setting en wordt door ons gerealiseerd in opdracht van BPD. De 64 woningen die het plan omvatten zijn verdeeld over een rijk pallet van woningtypes; zo zijn er naast tweekappers ook rijwoningen en vrijstaande woningen in Het Vierde Kwadrant te vinden.

Elf woningen worden door de plaatselijke woningbouwvereniging afgenomen ten behoeve van de sociale huur. Zo wordt invulling gegeven aan de lokale woningbehoefte.

Share this

Contact