Feest tijdens start bouw Villa Lotta

Samen met de toekomstige bewoners is op 15 oktober jl. de start bouw van Villa Lotta in Diemen gevierd. Dit nieuwbouwplan realiseren wij in samenwerking met Did Vastgoedontwikkeling en bestaat uit 15 grondgebonden woningen.

Met het plaatsen van handafdrukken in cement is de bouw officieel gestart. Het cement wordt gebruikt als stoeptegel in de bestrating van Villa Lotta. Hieronder wordt een tijdcapsule begraven die door de kopers is gevuld met wensen voor de toekomst.

Naast alle feestelijkheden was het start bouw evenement voor de kopers het ideale moment om kennis te maken met hun toekomstige buren.

Veel leefruimte in Villa Lotta

Comfortabel wonen staat in Villa Lotta centraal. De variërende typen woningen bieden veel leefruimte. De woningen hebben verschillende woonoppervlaktes (van 135 m² tot 170 m²), zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over 3 tot 5 slaapkamers. De plek wordt een intiem ‘eilandje’ dat aan drie zijden omringd is door water. De oriëntatie van de woningen is naar buiten gericht. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Ponec de Winter architecten. Lotta, het eigenwijze meisje uit de kinderboeken van de Zweedse Astrid Lindgren, is de inspiratie geweest voor het project.

Share this

Contact