Feestelijke start Vrijeveld

Op woensdag 12 december jl. hebben enkele bewoners samen met de directie van Vrijeveld BV een tijdcapsule begraven als officiële start van de bouwwerkzaamheden. Deze tijdcapsule is gevuld met wensen van de kopers. Dit gebeurde in aanwezigheid van de toekomstige bewoners van dit project en andere projectbetrokkenen.

Het project Vrijeveld bestaat uit 73 zeer energiezuinige woningen gelegen in het mooiste deelplan van Weideveld, Bodegraven. Het project wordt aan alle zijden omzoomd door water. De kavels zijn ruim en zoveel mogelijk georiënteerd op het water waardoor je echt een vrijheidsgevoel ervaart.

Variëteit in woningen

De woningen zijn een ontwerp van architectenbureau Mulleners + Mulleners. Er is een grote variëteit in woningen, zowel in kleurstelling, woningbreedte, woningdiepte en perceelgrootte. In 2019 wordt het project gerealiseerd. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen de eerste kopers hun woning in het laatste kwartaal van 2019 betrekken.

Na afloop van de officiële handeling werd er in de tent op het bouwterrein een toost uitgebracht op een voorspoedige realisatie. De toekomstige bewoners kijken er naar uit de bouw van hun woning te volgen.

Share this

Contact