Het Ensemble in Bunschoten-Spakenburg

Door de komst van Het Ensemble is Bunschoten-Spakenburg binnenkort 24 energiezuinige en duurzame woningen rijker. Het project bestaat uit 10 hoek- en 14 tussenwoningen en is een ontwikkeling van Aalberts Ontwikkeling.

Op 3 maart jl. heeft het College van gemeente Bunschoten ingestemd met het nieuwbouwplan. Het Ensemble wordt gerealiseerd op een voormalig weiland middenin de kern van het dorp. Op de levendige locatie achter gezondheidscentrum Scala Medica en nabij de historische Molenstraat, verrijst straks de intieme woonbuurt.

Verschillende woningtypen

Er zijn vier verschillende typen woningen in Het Ensemble te vinden. De woonoppervlakte varieert van 119 m2 tot 132 m2. Het nieuwbouwplan is met zorg en in goed overleg met direct omwonenden ingepast in de bestaande omgeving. Architect Jan Bloemendal: ‘Met de locatie als inspiratiebron heb ik woningen ontworpen die mooi passen in de bestaande context. Ik ben trots op het kleurgebruik en de eerlijke materialen die worden toegepast.’

Comfortabel en energiezuinig

Om de woningen in Het Ensemble toekomstbestendig te maken, is er in het ontwerp veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. De woningen zijn in basis voorzien van een warmtepomp met bodembron en minimaal vijf pv-panelen. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Start verkoop Het Ensemble

De online verkoop start vanaf 23 april 2020 om 13:00 uur. De inschrijving is geopend tot 4 mei 2020 17:00 uur. Een online woningconfigurator wordt ingezet om uitbreidings- en indelingsopties zichtbaar te maken. Daarnaast wordt alle verkoopdocumentatie op de projectsite beschikbaar gesteld om tot een weloverwogen keuze voor een bouwnummer te komen.

Op zoek naar meer informatie over Het Ensemble? Kijk dan op de projectwebsite en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste verkoopnieuws van Aalberts Ontwikkeling.

Share this

Contact