Het Ensemble krijgt vorm

De bouw van Het Ensemble in Bunschoten-Spakenburg is officieel begonnen. Normaal gesproken nodigen we de toekomstige bewoners graag uit op de bouwplaats om stil te staan bij dit feestelijk moment. Anno 2020 hebben we hier vanwege corona een andere twist aan gegeven. Alle kopers ontvingen thuis een verrassingspakket met een leuke videoboodschap.

De video biedt kijkers een kleine impressie van de bouwplaats. Wethouder Huig van Barneveld van de gemeente Bunschoten en projectontwikkelaar Carlijn Buts van Aalberts Ontwikkeling vertellen meer over het project. Daarnaast maken we kort kennis met een toekomstige bewoner die vertelt wat hij verwacht van wonen in Het Ensemble. Benieuwd naar de video die de kopers ontvangen hebben? Bekijk hem hieronder.

24 Doordacht-woningen

Het Ensemble is een ontwikkeling van Aalberts Ontwikkeling en bestaat uit 24 energiezuinige en duurzame Doordacht-woningen. Het project bestaat uit 10 hoek- en 14 tussenwoningen die met veel zorg zijn ingepast in de bestaande omgeving. Om de woningen in Het Ensemble toekomstbestendig te maken, is er in het ontwerp veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Elke woning wordt in basis voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp met bodembron.

Huurwoningen

In het plan zijn ook vijf huurwoningen te vinden. Deze woningen komen op een later moment beschikbaar in de vrije sector huur. Interesse? Geef dan uw gegevens door aan Bos Makelaardij of Meerwaerde.

Share this

Contact