aalberts-loading
 

Even voorstellen - Raymond Gerritsen

“Aalberts is een transparante en moderne organisatie, dat voelde ik direct. Het was voor mij dan ook niet moeilijk om te kiezen voor Aalberts".

Raymond is in 2014 begonnen als teammanager projectvoorbereiding, in de jaren daarvoor heeft hij zijn expertise ingezet bij complexe projecten met uitdagende doelstellingen op het gebied van o.a. BIM en BREEAM, zoals het Sijthoff in Den Haag.

Als teammanager houdt hij zich naast het managen van zijn projectvoorbereidingsteam bezig met de expertisegroei binnen de organisatie: “Ik vind het enorm inspirerend om de projectvoorbereiders en BIM engineers te coachen en te begeleiden in hun leercurve". Raymond participeert in de planvoorbereiding en tenderteams, waarbij hij meekijkt naar optimalisaties van projecten op bouwtechnische, bouwfysische, programmatische, financiële, procesmatige en planningtechnische uitgangspunten. “Als bouwtechnicus zet ik mijn expertise op het gebied van o.a. BREEAM en BIM in om doelstellingen van opdrachtgevers te realiseren, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheidsambities."

Senior projectvoorbereider

Jij krijgt energie van een dynamisch bouwproces waar je samen met je klant trots op kunt zijn. Meebouwen aan de groei van een warm en ambitieus bedrijf? Daar zet jij je graag voor in. Herkenbaar? Dan hebben we een match. Wij zijn n... Lees meer

Werken bij

Werken bij Aalberts is een duik nemen in het Nieuwe Bouwen. Werken bij Aalberts is denken, bouwen en onderhouden bij een modern en dynamisch bedrijf dat vindt dat alleen het beste goed genoeg is voor zijn opdrachtgevers. En dat kan... Lees meer

Medewerker aan het woord

Aalberts is op zoek naar nieuwe gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Esmée van Rhijn werkt bij...

Even voorstellen - Esmée van Rhijn Lees meer

Werken bij Aalberts

denkt-bouwt-onderhoudt