aalberts-loading
 

Even voorstellen - Esmée van Rhijn

Aalberts is op zoek naar nieuwe gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Esmée van Rhijn werkt bij ons als recruiter om deze nieuwe collega’s te werven en selecteren. Zij zal onder meer op zoek gaan naar geschikte medewerkers voor de openstaande functies.


Allereerst wat houdt deze baan precies in?

“Ik ben verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie bij Aalberts. Dat houdt niet alleen het selecteren van kandidaten in, maar ook het actief zoeken naar de juiste medewerker om zo de perfecte match te maken."


Waar zie je de grootste uitdaging in deze baan?

“Dat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt, mensen zijn namelijk heel verschillend! Het is erg belangrijk dat het karakter van een persoon past bij de organisatie, waardoor iemand met plezier naar zijn werk gaat en tot zijn recht komt binnen een organisatie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat voor 70% van de werkzoekenden de bedrijfscultuur de doorslaggevende reden is om van baan te veranderen. Daarom ben ik vooral op zoek naar mensen die 100% bij de bedrijfscultuur passen, waardoor ze bij Aalberts ook helemaal op hun plek zitten. Hoe meer tevreden de medewerker, des te meer het een aanvulling is voor het bedrijf! Een win-win situatie dus!”


Maar.. wat is jouw beeld op dit moment van de bedrijfscultuur van Aalberts?

“Mijn indruk van de bedrijfscultuur van Aalberts is heel positief! Namelijk een hele open, informele bedrijfscultuur waarbij iedereen heel vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam is.

Het is letterlijk heel laagdrempelig; je stapt makkelijk bij iedereen binnen voor vragen of hulp en iedereen is bereid te helpen. Daarnaast zie ik gedreven en harde werkers met een hart voor de zaak waar wel altijd ruimte is voor persoonlijke interesse, het menselijke aspect speelt dus ook een belangrijke rol bij Aalberts.”


Je werkt hier parttime, wat doe je nog hiernaast?

“Op dit moment studeer ik naast mijn baan. Ik heb altijd al een passie gehad voor de Nederlandse taal. Na een aantal jaren fulltime gewerkt te hebben, begon mijn interesse hiervoor steeds meer te groeien. Daarom heb ik besloten om mijn passie achterna te gaan en Neerlandistiek te gaan studeren. Ik vind het fijn om nieuwe dingen te leren en mijzelf te blijven ontwikkelen en daarnaast om weer bezig te zijn met recruitment!”


Meer weten over jouw mogelijkheden in onze organisatie? Neem contact met Esmée op via werken@aalbertsbouw.nl of kijk bij onze actuele vacatures.

Coördinator Beheer & Onderhoud

Jij vindt het leuk om een belangrijke en zelfstandige rol te vervullen in een jong en energiek team. Je bent iemand die goed het overzicht houdt en communicatief vaardig is. Jij krijgt energie van het zo goed mogelijk organiseren v... Lees meer

Werken bij

Werken bij Aalberts is een duik nemen in het Nieuwe Bouwen. Werken bij Aalberts is denken, bouwen en onderhouden bij een modern en dynamisch bedrijf dat vindt dat alleen het beste goed genoeg is voor zijn opdrachtgevers. En dat kan... Lees meer

Medewerker aan het woord

“Aalberts is een transparante en moderne organisatie, dat voelde ik direct. Het was voor mij dan ...

Even voorstellen - Raymond Gerritsen Lees meer

Projectvoorbereider met ervaring

Jij hebt een bak aan ervaring opgedaan in de werkvoorbereiding voor renovatie en/of nieuwbouw projecten en wil die kennis met alle verantwoordelijkheid en vrijheid inzetten. Jij krijgt energie van het goed laten verlopen van een bo... Lees meer
denkt-bouwt-onderhoudt