Mendix Rotterdam

In gebouw De Rotterdam realiseren wij de uitbreiding van het kantoor van softwareontwikkelaar Mendix in opdracht van CBRE. Een casco verdieping voorzien wij van de benodigde bouwkundige voorzieningen, waarna deze verdieping door middel van een trap wordt gekoppeld aan de onderliggende verdieping die momenteel al in gebruik is.

Sparing voor trap

Op de zesde verdieping transformeren wij het bestaande casco om naar een luxe kantoorverdieping voor Mendix. Onze werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van metalstudwanden, verschillende soorten plafonds, een computervloer, akoestisch spuitwerk en het nodige tegel- en schilderwerk. De verdiepingshoogte van ca. 6 meter maakt de etage zeer ruimtelijk en industrieel.

Om de zesde verdieping met de al in gebruik zijnde vijfde verdieping te koppelen, is er een sparing van 4,8 x 4,8 meter in de betonvloer gerealiseerd. Binnenkort wordt een speciaal ontworpen stalen trap ingehesen en gemonteerd.

De Rotterdam

De Rotterdam biedt onderdak aan een tal van organisaties zoals retail, een hotel, appartementen en kantoren. Met de uitvoering van de werkzaamheden is er dan ook te allen tijde rekening gehouden met de andere gebruikers van het gebouw. Zo hebben we de uitsparing voor de trap gerealiseerd in de periode tussen kerst en oud en nieuw. Toen was er namelijk weinig bezitting en kon de overlast worden geminimaliseerd.

De Rotterdam is voor ons niet onbekend, eerder realiseerden wij hier al het hoofdkantoor van MediaMarkt met een spectaculaire inhijs actie van de trappen.

Share this

Contact