Nieuwe directiestructuur Aalberts

In de afgelopen jaren heeft Aalberts als ontwikkelende bouwer een mooie groei gerealiseerd en is onze toegevoegde waarde als partner steeds zichtbaarder geworden. Om de focus te houden op het leveren van die toegevoegde waarde hebben wij een wijziging in onze directiestructuur doorgevoerd.

Cor Broekhuizen wordt als statutair directeur verantwoordelijk voor alle bouw- en onderhoudsactiviteiten binnen Aalberts. Hij zal daarbij ondersteund gaan worden door een adjunct-directeur realisatie, een vacature waarvoor momenteel een wervingsprocedure loopt. Cor is sinds 2016 als directeur bouw werkzaam bij Aalberts. Marco Verweij blijft als adjunct-directeur verantwoordelijk voor Aalberts Bouw Zeist.

Henri Pleizier wordt als adjunct-directeur verantwoordelijk voor alle ontwikkelactiviteiten binnen Aalberts. Hiermee geven wij invulling aan de groeiende ontwikkelportefeuille en de daaraan gekoppelde samenwerkingsverbanden. Henri is sinds 2014 als vastgoedontwikkelaar actief bij Aalberts. Lees hier meer over de wijziging binnen Aalberts Ontwikkeling bv.

Daniël Aalberts zal als algemeen directeur zich in grotere mate toeleggen op strategie, innovatie en ontwikkeling binnen Aalberts. Daniël Aalberts: “Met de aanpassing van onze directiestructuur geven we invulling aan de vraag die klanten ons stellen. Zij waarderen ons om onze oplossingsgerichtheid en benaderbaarheid. Onze mensen werken daar iedere dag hard aan, en met deze nieuwe directiestructuur kunnen we hen daar nog beter in ondersteunen. Ik zie ernaar uit om mijn samenwerking met Cor, Marco en Henri voort te zetten.”

Share this

Contact