aalberts-loading
 

Sleutels voor kopers Erve Knorr

De kopers van de eerste acht rijwoningen van Erve Knorr in Loosdrecht krijgen deze week (week 40) tijdens de oplevering de sleutel van hun woning overhandigd.

Wethouder De Kloet van Gemeente Wijdemeren verwelkomde kopers Martijn en Stephanie met een fraaie bos bloemen en een ferme handdruk in de nieuwbouwwijk. Hun woning werd als eerste opgeleverd. Ook Ronald en Sylvia kunnen van Erve Knorr hun nieuwe ‘thuis’ gaan maken. Van uitvoerder Bryan kregen zij de sleutel van hun woning overhandigd.

Rijk pallet aan woningen

Erve Knorr wordt gerealiseerd op het terrein van de voormalige Knorr-fabriek aan de rand van Loosdrecht. Hier werden ooit de droge producten van Knorr vervaardigd. De realisatie is in opdracht van Reshape Properties. De 41 grondgebonden woningen zijn verdeeld over hoekwoningen, tussenwoningen, tweekappers en één vrijstaande woning. Voor de woningen is bij de ontwikkelingen gebruikgemaakt van het Aalberts Doordacht Wonen-concept.

Twee appartementencomplexen maken het project Erve Knorr compleet. Woningcorporatie de Alliantie wordt eigenaar van één complex, zij hebben 20 appartementen afgenomen die bestemd zijn voor de sociale huur.

denkt-bouwt-onderhoudt