Noorduyn: nieuwe thuisbasis in Soesterberg

Door de realisatie van Noorduyn is Soesterberg een kleinschalige, dorpse woonwijk rijker. De laatste kopers krijgen deze week de sleutel van hun woning tijdens de oplevering. Daarmee is het project afgerond en is het nu aan de kopers om van Noorduyn hun nieuwe thuisbasis te maken.

48 woningen

Anila en Loek, kopers van een bungalow, kregen als een van de laatste bewoners de sleutel van hun nieuwe woning overhandigd. Tijdens de oplevering reageerden zij enthousiast op het eindresultaat.

Naast bungalows bestaat Noorduyn uit twee-onder-een-kapwoningen en hoek- en rijwoningen. In totaal zijn er 48 woningen in de wijk te vinden. Voor de realisatie is gebruikgemaakt van het Aalberts Doordacht Wonen-concept.

Noorduyn oplevering

Ideeën kopers verwerkt in ontwerpen

Noorduyn is ontwikkeld door onze vaste samenwerkingspartij LATEI. Directeur van LATEI Antoni Poot: ‘Noorduyn is een bijzonder project omdat de plannen voor de wijk samen met de kopers in een aantal workshops zijn bepaald.’ Architectenbureau Inbo heeft de beste ideeën uit deze sessies verwerkt in het ontwerp voor de woningen in Soesterberg.

Share this

Contact