Oplevering eerste fase Rimpeler

De eerste Aalberts woningen in plangebied Rimpeler in Putten zijn aan opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance opgeleverd. De 20 Doordacht-woningen zijn in minder dan een half jaar tijd gerealiseerd.

Wonen in Rimpeler is wonen op de rand van de Veluwe en Gelderse Vallei. Aalberts realiseert hier in twee fases in totaal 48 Doordacht-woningen. Deze zijn bestemd voor de vrije sector huur. Het project is een belegging van BPL Pensioen.

Passende architectuur

De architectuur van het project sluit aan op de omgeving en de kern van Putten. De woningen zijn opgedeeld in verschillende woningtypes. Diversiteit is terug te vinden in de topgevels, en sommige hoekwoningen hebben extra ramen in de zijgevel.

Complete duurzame afwerking

De eerste huurders ontvangen binnenkort de sleutel van hun compleet afgewerkte woning. Alle woningen hebben drie slaapkamers, een ruime zolderverdieping en zijn voorzien van een volledige keuken met inbouwapparatuur. De badkamer heeft naast een ligbad ook een separate douche en een tweede toilet. Om de afwerking helemaal compleet te maken zijn de woningen voorzien van behang in een neutrale kleur (op de begane grond en verdieping) en is er aandacht besteed aan de erfafscheiding in de achtertuin.

De woningen bevatten een warmtepomp, WTW-ventilatie en PV-panelen. De hoekwoningen zijn voorzien van een hogere isolatiewaarde. Door deze duurzaamheidsmaatregelen hebben de woningen een EPC 0 en voldoen ze aan de huidige eisen van BENG.

Bouwvideo

De tweede bouwfase in Rimpeler bestaat uit 28 Doordacht-woningen verdeeld over vijf blokken. Onder voorbehoud start de bouw van dit deel in januari 2020.

Benieuwd naar hoe de werkzaamheden op de bouwplaats er in de ruwbouwfase uit hebben gezien? Bekijk dan onze bouwvideo –>

Interesse in wonen in Rimpeler? Klik dan hier

Foto header: luchtbeeld plangebied van vóór de bouw

Share this

Contact