Overeenkomst bouwteam de Amandelhof

Voor de revitalisering van woonzorgcentrum de Amandelhof in Zeist hebben wij op 25 januari jl. samen met Building Services een bouwteamovereenkomst mogen tekenen met Zorggroep Charim.

Vanuit de bouwteamovereenkomst gaan wij in de komende periode samen met BBN adviseurs, Lengkeek architecten en bovengenoemde partijen aan de slag met het uitwerken van een definitief ontwerp.

Werkzaamheden

Het bestaande woonzorgcentrum de Amandelhof ligt in een bosrijke omgeving in Zeist. Het pand zal compleet worden gerenoveerd. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd waarbij een deel van de bewoners tijdelijk op een andere locatie wordt ondergebracht.

De 140 appartementen van het wooncentrum worden compleet vernieuwd. Het woonzorgcentrum wordt daarnaast uitgebreid met nieuwe algemene ruimtes en een restaurant met een eetzaal. De entree van het pand wordt verplaatst en krijgt een totaal nieuwe uitstraling. Na de revitalisering biedt de Amandelhof haar bewoners een optimaler woon- en leefklimaat.

Ondertekening bouwteamovereenkomst
Ondertekening door Gerrit Noordermeer (directeur Building Services), Bram van Hunnik (directeur services Zorggroep Charim), Marco Verweij (adjunct-directeur Aalberts)

Share this

Contact