aalberts-loading
 

Partners

 • De wereld is continu in beweging. Ook regelgeving is aan deze verandering onderhevig. Samen met de experts van Bouwend Nederland zoeken we naar juiste toepassing van al deze factoren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 • Aalberts stimuleert jong talent en biedt graag kansen aan leerlingen in opleiding. Daarom participeren wij actief in het Opleidingsbedrijf Gooi- en Vechtstreek. Zo bieden we leerlingen de mogelijkheid om één dag in de week lessen te volgen op het ROC en vier dagen te werken op onze bouwplaatsen. Op die manier koppelen we jong talent aan ervaren vakmanschap.

 • Integriteit is meer dan een term. Het is een mentaliteit. Om dat te onderstrepen hebben wij de integriteitscode van het SBIB ondertekend en verankerd in ons beleid. SBIB staat voor Stichting Integriteit in Bouwnijverheid. De code heeft betrekking op de relatie tussen u als opdrachtgever en Aalberts, en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen.

 • Zekerheid is geboden, vooral in turbulente tijden. Om dat voor u te borgen zijn wij onder andere aangesloten bij Woningborg. Zij voorzien u van waarborgregelingen die voor alle soorten woningbouwprojecten gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld een Afbouwwaarborg of de zekerheid van herstel van gebreken na oplevering. Dit bied u extra zekerheid.

 • Om ook voor de toekomst vakmensen te binde aan de sector participeren wij in SBRA. Dit is het opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio Amersfoort, Veenendaal, Zeist, Barneveld en Nijkerk. Het SBRA is in 1983 opgericht. Door onze actieve participatie brengen we eeuwenlange bouwervaring mee naar een nieuwe generatie.

 • Als particulier is de verbouw van uw woning vaak een grote uitgave. Daarbij wilt u wel de zekerheid dat u krijgt wat u verwacht. Onze BouwGarant-certificering biedt u die extra zekerheid. BouwGarant biedt u ook verzekeringsproducten voor de verbouw of nieuwbouw van uw woning.

 • Door onze samenwerking met GPR Gebouw kunnen we de duurzaamheidsprestaties voor uw woning of utiliteitsgebouw in kaart brengen. Zo kunnen we uw nieuwbouw- of renovatieplan toetsen op energieprestaties. Via rapportcijfers geven we u in een oogopslag duidelijkheid over de prestaties van uw gebouw, project of plan.

 • Wij stellen hoge eisen aan onze eigen prestaties. Niet alleen de kwaliteit moet van het hoogste niveau zijn, wij ontzorgen u volledig. Precies zoals u dat het liefste wilt. Stichting Klantgericht Bouwen wil de klantgerichtheid en de kwaliteit in de bouwbranche te verbeteren. Door onze prestaties door SKB te laten meten, kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

 • Een bouwer die zich bewust is van zijn omgeving. Van de impact die zijn werkzaamheden kunnen hebben. Die pro-actief nadenkt over beheersmaatregelen en informatievoorziening. Dat is waar wij voor staan. En dat is waar Stichting Bewuste Bouwers ons bij helpt. Door ons te scherpen aan hun Vijf Pijlers worden wij beter. Voor u en uw omgeving.

 • Duurzaamheid drukt een steeds grotere stempel op vastgoedbeslissingen. BREEAM-NL is de door DGBC ontwikkelde Nederlandse versie van het BREEAM keurmerk. Met dit keurmerk worden gebouwen, gebieden en projecten gecertificeerd. Onze gecertificeerde professionals adviseren u graag en verwerken uw doelstellingen in alle facetten van het proces.

 • denkt-bouwt-onderhoudt