Personeelsevent 2019

Samen met onze collega’s en hun partners hebben wij twee dagen lang in Zwolle en omgeving ons Personeelsevent 2019 gevierd. We kijken namelijk terug op een jaar vol interessante projecten en grootse prestaties. Hoog tijd om díe prestaties met een gezamenlijk feest te bekronen!

Een vol programma

De eerste dag startte met een lunch bij MooiRivier in Dalfsen. Daarna volgden er verschillende activiteiten. Zo werd Zwolle verkend op e-bikes, werd de weg ontdekt door buggy’s, reden de Vintage Cars een puzzelroute, zocht de GPS Expeditie naar de juiste weg en versierden de Flowerstyling workshop de feestlocatie voor de vrijdagavond.

Op de feestavond werd iedereen verrast door een optreden van cabaretier TimZingt met een speciaal voor Aalberts geschreven voorstelling. Daarna opende een dj de dansvloer.

Voor de tweede dag stond er een bezoek aan Zwolle centrum op het programma. Het event werd gezamenlijk afgesloten met een lunch bij Stadscafé Blij. Door alle activiteiten en gezellig momenten is er weer een stevig fundament gelegd onder de teamgeest binnen Aalberts, zo zijn we er klaar voor om verder te bouwen aan nieuwe successen met onze opdrachtgevers!

Aftermovie

Om terug te kunnen kijken op dit geweldige evenement, heeft een cameraman de twee dagen in Zwolle vastgelegd. Zo kunnen we tijdens het bouwen aan nieuwe successen met onze opdrachtgevers nagenieten van een feestelijk event.

Share this

Contact