Kantoor itelligence

Voor het internationaal opererende IT-advieskantoor itelligence verbouwden wij twee verdiepingen in zakencomplex Bolduc. Het resultaat is een optimale werkomgeving van 2.242 m2 in Den Bosch.

Om twee bestaande kantoren onder te brengen in één kantoor, verhuisde itelligence naar Den Bosch. In Bolduc, ooit door futuroloog Chriet Titulaer opgezet als het ‘kantoor van de toekomst’, huurt itelligence de derde en de vierde verdieping. Onder projectmanagement van CBRE is er gezocht naar de juiste realisatiepartner voor de verbouwing van het kantoor. Een bezoek aan ons kantoor in Loosdrecht, gaf mede de doorslag voor de gunning van de verbouwingsopdracht aan Aalberts. De uitstraling van ons pand sprak itelligence namelijk zeer aan. Geen sobere, strakke indeling, maar een levendige, groene en inspirerende werkomgeving.

Optimale werkomgeving

In bouwteamverband hebben wij het ontwerp van CBRE verder uitgewerkt. In juni 2019 startte de werkzaamheden met oktober 2019 als oplevermaand voor de vierde verdieping. De derde verdieping volgde twee weken later. Gezien het gewenste oplevermoment, hebben we de realisatie in de bouwvak laten doorlopen.

Het nieuwe en moderne kantoor van itelligence is van alle gemakken voorzien om te fungeren als een optimale werkomgeving. Om tot dit eindresultaat te komen, hebben wij integraal samengewerkt met de ander aanwezige partijen. De verdiepingen zijn ingedeeld in werkzones, waar de verschillende expertises bij elkaar zitten. Ook zijn er vergaderruimtes, boardrooms en belcellen aan het kantoor toegevoegd.

Centrale ontmoetingszone

De ontmoetingszone is de centrale plek van het kantoor en wordt multifunctioneel ingezet. Zo vinden hier borrels plaats, maar de ruimte is ook geschikt voor het presenteren van plannen en ideeën. Het plafond in deze ruimte is verwijderd en voorzien van een spuitplafond. Door de zichtbare installaties oogt de ruimte industrieel en modern. De kantoorruimtes hebben metalstudwanden en diverse glaswanden zorgen voor openheid.

Afbeeldingen: CBRE

Share this

Contact