Realisatie 46 woningen in Putten

Voor BPL Pensioen, een klant van Syntrus Achmea Real Estate & Finance ontwerpen en realiseren wij 46 gasloze woningen in Rimpeler, een nieuwbouwlocatie in Putten. 

Ondertekening

Op 13 november vond de officiële ondertekening plaats door Edvard van Luijn (director Acquisitie & Ontwikkeling Syntrus Achmea) en Daniël Aalberts (algemeen directeur Aalberts).

De woningen worden na de realisatie verhuurd in de vrije sector. Drie andere details over het project:

Detail 1 – Toekomstige woonwijk

Rimpeler is een toekomstige woonwijk aan de westzijde van de bebouwde kom van Putten. Het moet een groene en duurzame woonwijk worden. Bijzondere aandacht bij dit project is er voor starters en senioren.

Detail 2 – Architectuur

De 46 woningen die wij realiseren liggen verspreid door het plangebied van Rimpeler. De huizen hebben een optimale balans tussen aansprekende architectuur en duurzaamheid. Het ontwerp van Jan Bloemendal past bij het dorpse karakter van Putten, onder andere door de uit baksteen opgetrokken gevels.

Detail 3 – Energieneutraal

De gasloze woningen worden gerealiseerd op basis van de BENG-criteria. Elke woning wordt voorzien van een warmtepomp en PV-panelen waardoor het aandeel hernieuwbare energie wordt verhoogd tot 100%. Dit levert een EPC van 0,0 op. De toekomstige bewoners krijgen dus een comfortabel huis met een lage energierekening.

Share this

Contact