Renovatie en inbouwpakket kantoor Aon Breda

De vestiging van Aon Breda verhuist binnenkort naar een kantoorpand naast het stadion van NAC Breda. Het gaat om het markante gebouw Tetrade waar wij drie verdieping volledig voor Aon renoveren en voorzien van een compleet inbouwpakket. Het project wordt begeleid door CBRE.

Vertaling testfit naar ontwerp

Een door Aon opgestelde testfit is voor de renovatie het uitgangspunt. Deze hebben wij vertaald naar een ontwerp inclusief de technische vertaalslag van de installaties en de keuze voor de materialisatie. De uitwerking heeft in een heel kort tijdsbestek plaatsgevonden waarna wij in maart zijn begonnen met de realisatie. De oplevering staat gepland voor mei 2019.

De drie verdiepingen worden open werkplekken met verschillende overleg- en focusruimtes. Ook komen er onder andere SER- en MER-ruimtes, pantry’s, copycorners en een postkamer inclusief alle technische voorzieningen. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van speciaal maatwerkmeubilair.

Multi-tenant gebouw

Het kantoorpand Tetrade is een multi-tenant gebouw en mede daarom houden we met onze werkzaamheden rekening met de andere huurders en gebruikers van het pand. Dit gebeurt onder andere door het opstellen van een logistiek plan en het op juiste tijden inplannen van de verschillende werkzaamheden.

Bron foto header: Funda

Share this

Contact