Spraakmakende werkomgeving JetBrains

Het gebouw Huidekoper in Amsterdam onderging een grote metamorfose en werd door ons omgetoverd tot een hoogwaardig, modern en duurzaam kantoor. Kort na de oplevering tekende JetBrains voor de vierde en vijfde verdieping van het pand. Voor deze organisatie realiseren wij een spraakmakende werkomgeving op maat.

JetBrains wil in Huidekoper een werkomgeving creƫren waarbij ruimte is voor zowel ultrageconcentreerd werken als voor ontmoeting en ontspanning. Dat zie je terug in het ontwerp. Langs de gevels zijn concentratiewerkplekken gesitueerd, terwijl in de kern van de afdeling volop ruimte is voor ontmoeting, teambuilding, ontspanning en mindfulness.

Er zijn geen vierkante ruimtes. Een spannend lijnenspel en schuine wanden bepalen de indeling. Een nieuwe trap verbindt de vierde en de vijfde verdieping op een dynamische manier met elkaar. Het design en projectmanagement is in handen van D/Dock.

Ruimte en uitzicht

Bijzonder aan Huidekoper zijn de uitzonderlijk grote verdiepingsvloeren. Voor een kantoorgebouw binnen de grachtengordel is dit uniek. De verdiepingshoge ramen zorgen voor een uitstekend uitzicht over Amsterdam.

Daarnaast heeft JetBrains ook exclusief toegang tot het dakterras. Deze biedt een panoramisch uitzicht over de stad.

De schuine wanden – foto gemaakt net na de oplevering van Huidekoper

Over JetBrains

JetBrains is al bijna 20 jaar een toonaangevend bedrijf in de software development industrie. Naast Amsterdam heeft JetBrains onder andere ook kantoren in Praag, St. Petersburg, Moskou en Boston.

Share this

Contact