Vernieuwde showroom en kopersopties

Kopers van een Aalberts nieuwbouwwoning zetten in onze showroom een grote stap in het bouwproces. Hier maken zij namelijk keuzes uit de aangeboden kopersopties. Door de uitbreiding van deze opties en de verbouwing van onze showroom, realiseren wij samen met de kopers nog beter hun woonwensen.

Kwaliteitsmerken en groot aanbod

De showroom bevindt zich in een eeuwenoud pand dat jarenlang dienst heeft gedaan als boerderij. Ons team heeft samen met stylisten pakketten samengesteld die aansluiten bij de huidige trends. Het gaat hierbij onder andere om sanitair, radiatoren, vloer- en wandtegels, binnendeuren en inbouwspots. Alle kopersopties zijn van kwaliteitsmerken zoals Mosa, Bruynzeel en Villeroy & Boch.

Door het onlangs nog verder uitgebreide aanbod, passen kopers zo de nieuwbouwwoning aan hun persoonlijke voorkeuren aan.

Tijdens het bouwproces ondersteunen onze kopersbegeleiders de kopers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt en helpen met advies en raad.

Bezoek aan showroom in coronatijd

Momenteel werken wij met een corona-protocol. De kopersoptiesgesprekken voor bijvoorbeeld project DOK320, verlopen via digitale gesprekken. Wij bieden kopers de mogelijkheid om de showroom te bezoeken, alleen is de kopersbegeleider hierbij niet aanwezig. Kopers mogen zelf de showroom betreden en worden door aanwezige informatie op de kopersopties gewezen. Kopers kunnen bij vragen uiteraard telefonisch of digitaal met de kopersbegeleider schakelen.

Op zoek naar meer informatie over het geldende corona-protocol binnen Aalberts? Neem dan contact op met uw Aalberts contactpersoon of onze receptie. Kijk hier voor onze volledige contactgegevens.


Share this

Contact