Versterking team Aalberts Ontwikkeling

Aalberts Ontwikkeling bv is het jaar positief gestart met versterking van het team. Henri Pleizier is aangesteld als adjunct-directeur van Aalberts Ontwikkeling. Daarnaast is het team uitgebreid met de komst van senior projectontwikkelaar Gonnie Weterings.

Samen met projectontwikkelaar Carlijn Buts staat het team klaar om nog meer mooie en duurzame woonomgevingen te ontwikkelen en te realiseren.

Verdeling werkzaamheden

Henri Pleizier wordt als adjunct-directeur verantwoordelijk voor alle ontwikkelactiviteiten binnen Aalberts. Hiermee geven we invulling aan de groeiende ontwikkelportefeuille en de daaraan gekoppelde samenwerkingsverbanden. Henri is sinds 2014 als vastgoedontwikkelaar actief bij Aalberts. Na een succesvolle afronding van de acquisitiefase vindt de verdere planuitwerking plaats onder regie van Gonnie Weterings en Carlijn Buts.

Carlijn Buts, Henri Pleizier en Gonnie Weterings

Over Aalberts Ontwikkeling

Aalberts Ontwikkeling richt zich voornamelijk op (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en zorgvastgoed. Henri: “We kopen risicodragend locaties aan om voor woningzoekenden een plek te realiseren waar zij graag willen wonen, werken en oud willen worden. Plekken die tevens van meerwaarde zijn voor de bestaande omgeving.”

Voorbeelden projecten van Aalberts Ontwikkeling:

Share this

Contact