Vervolg raamovereenkomst Dudok Wonen

Voor woningcorporatie Dudok Wonen startten wij vorig jaar een grootschalig verduurzamingsplan voor bestaande woningen verspreid door het Gooi. De handtekeningen voor het tweede deel van de overeenkomst zijn in week 2 van 2020 gezet. Het gaat hierbij om 119 woningen die worden verduurzaamd.

Onder het eerste deel van de raamovereenkomst vielen 205 woningen. Het doel van de verduurzamingswerkzaamheden is het verbeteren van het wooncomfort voor de huurders en het toekomstbestendig maken van de vastgoedportefeuille van Dudok Wonen. De woningen worden in bewoonde staat verregaand geïsoleerd. In samenspraak met Dudok Wonen wordt er een planning opgesteld die zo goed mogelijk aansluit bij de natuurlijke onderhoudsmomenten van de woningen.

Benieuwd naar drie andere details over de raamovereenkomst? Lees dan het eerder gepubliceerde artikel Raamovereenkomst verduurzamingsplan Dudok Wonen.

Ondertekening door Cor Broekhuizen (directeur bouw bij Aalberts) en Robert Jan Sliep (directeur woonbedrijf bij Stichting Dudok Wonen)

Share this

Contact