Villa Lotta: eigenwijs wonen in Diemen

In Diemen realiseren wij in samenwerking met Did Vastgoedontwikkeling Villa Lotta. Dit nieuwbouwproject biedt 15 grondgebonden woningen in verschillende types en woonoppervlaktes. Villa Lotta is de laatste kans op een eengezinswoning in Plantage De Sniep, een grote nieuwbouwwijk in Diemen.

Eiland

Villa Lotta is een bijzonder stukje Plantage. De plek wordt een intiem ‘eilandje’ dat aan drie zijden omringd is door water, waarbij de oriëntatie van de woningen naar buiten is gericht. De achtertuinen grenzen aan een besloten binnenterrein, wat zorgt voor een beschermde en kindvriendelijke woonomgeving. Op het binnenterrein wordt ook geparkeerd.

Comfortabel en ruim

In Villa Lotta staat comfortabel wonen op alle vlakken centraal. De variërende typen woningen bieden veel leefruimte. Zo zijn er in het plan vier rijwoningen, twee hoekwoningen, vier tweekappers en vijf vrijstaande woningen te vinden. De woningen hebben verschillende woonoppervlaktes (van 135 m² tot 170 m²), zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over 3 tot 5 slaapkamers.

Duurzaam wonen

De toekomstige bewoners van Villa Lotta zijn goed voorbereid op de toekomst. De woningen worden namelijk gasloos en energiezuinig opgeleverd met een EPC van 0.

De verkoop is onder grote belangstelling gestart op donderdag 7 maart. Meer weten over Villa Lotta? Kijk voor alle informatie en de verkoopdocumenten op de projectwebsite.

Share this

Contact