Vorderingen fase 2 Rimpeler Putten

De bouw van de 28 woningen van fase 2 van project Rimpeler in Putten is in volle gang. De woningen zijn verdeeld over vijf blokken en worden gebouwd aan de hand van het Aalberts Doordacht-concept. De woningen worden na oplevering verhuurd door opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Vorderingen fase 2 Rimpeler

In week 14 zijn de meeste beganegrondvloeren van fase 2 gelegd. Verder is er gestart met het casco van het eerste blok. Hier vallen de beganegrondwanden en de vloeren en wanden van de eerste verdiepingen onder. De voortgang is goed te zien op de foto’s die op de bouwplaats zijn gemaakt.

Complete duurzame afwerking

Vorig jaar is de eerste fase van het project opgeleverd. Deze bestond uit 20 Doordacht-woningen. De woningen worden compleet afgewerkt en bevatten onder andere een warmtepomp, WTW-ventilatie en PV-panelen. Door deze duurzaamheidsmaatregelen hebben de woningen een EPC 0 en voldoen ze aan de huidige eisen van BENG. Op de projectenpagina van Rimpeler is goed te zien hoe een afgewerkte Aalberts woning in Rimpeler eruitziet.

Interesse in wonen in Rimpeler? Klik dan hier.

Headerbeeld plangebied Rimpeler vóór de bouwwerkzaamheden.

Share this

Contact