aalberts-loading
 

Coördinator Beheer & Onderhoud

Jij vindt het leuk om een belangrijke en zelfstandige rol te vervullen in een jong en energiek team. Je bent iemand die goed het overzicht houdt en communicatief vaardig is. Jij krijgt energie van het zo goed mogelijk organiseren van de doorloop van de werkorder zodat deze tot zo min mogelijk overlast voor de bewoners leidt en tot een hoge klanttevredenheid, hier haal jij je voldoening uit.

Als Coördinator Beheer & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de planning, administratie, voorbereiding en realisering van reparatie- en mutatieopdrachten voor woningcorporaties en beleggers en je zorgt ervoor dat dit gehele proces vlekkeloos verloopt.

Je rol?

Als werkvoorbereider voor Beheer & Onderhoud heb je een zelfstandige rol in ons Beheer & Onderhoudsteam, organiseer je werkoverleggen en stuur je onder andere collega’s op de bouwplaats, leveranciers, onderaannemers, orderbeheerders en telefonist operationeel aan. Daarbij zorg je voor een vlekkeloze doorloop van de werkorders zodat deze tot zo min mogelijk overlast voor de bewoners leiden en tot een hoge klanttevredenheid.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan daarnaast uit:

 • Opnemen van werk en verzorgen van calculaties en offertes;
 • Maken van werk- en urenplanning voor bouwplaatsmedewerkers, leveranciers en onderaannemers;
 • Bewaken van de voortgang en kosten, daarnaast tijdig signaleren van knelpunten en afwijkingen;
 • Met enige regelmaat langsgaan bij klussen om de kwaliteit te bewaken;
 • Periodiek overleg met de opdrachtgever (woningcorporatie);
 • Zorgen voor een heldere terugkoppeling naar de klant en het ondernemen van de nodige acties ten behoeve van een tijdige en juiste oplevering van het werk.

 • Wie ben jij?

  Je hebt de volgende zaken in huis:

 • Je hebt een afgeronde opleiding mbo Bouwkunde of bent anderszins bouwkundig onderlegd;
 • Je hebt naast bouwkundige kennis ook een goed gevoel voor kosten;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent goed in het maken van planningen, kunt goed organiseren en bent cijfermatig sterk;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat problemen te analyseren en op te lossen;
 • Je bent enthousiast en klantgericht.

 • Waar ga je dan aan de slag?

  Aalberts is een bouwonderneming met kantoor in Loosdrecht en Zeist. Een succesvolle bouwer die duidelijk investeert in mensen, zowel klanten als medewerkers. Het is een familiebedrijf, met 350 jaar ervaring en zo’n 140 collega’s, en dat merk je ook in het onderlinge contact. Open, betrokken en goed voor het personeel. Aalberts staat voor kwaliteit. We zijn heel enthousiast om je hier meer over te vertellen of het je wellicht te laten zien!

  Wat bieden we?

  Een afwisselende functie in een professioneel en hardwerkend team waar ook goed gelachen wordt, met de focus op tevreden klanten en een grote passie voor Aalberts. Een functie waarin je verantwoordelijkheidsgevoel op waarde wordt geschat en je ontwikkeling wordt gestimuleerd. En natuurlijk bieden wij je graag een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij jouw kwaliteiten en deze functie.

  Enthousiast?

  Wil jij het beste uit jezelf halen en jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden je de mogelijkheden! Wij gaan graag verder met je in gesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en misschien verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  denkt-bouwt-onderhoudt