aalberts-loading
 

Prefab casco-betontimmerman

Vind je het leuk om in een jong dynamisch team te werken? Ben jij bedreven in het monteren van woningcasco’s?

Doordacht Wonen is het woningbouwconcept van Aalberts. In dit concept wordt de basis van de woning gevormd door een geprefabriceerd betonnen skelet. Voor de montage van deze conceptuele woningen op de bouwplaatsen zoeken wij fulltime prefab casco-betontimmerlieden ter uitbreiding van ons bestaande team.


Je rol?

Onder leiding van onze uitvoerder verricht je, aan de hand van tekeningen en montageplannen, alle stel-, montage-, beton- en ruwbouwtimmerwerkzaamheden voor onze geprefabriceerde betonnen woningcasco’s. Deze werkzaamheden voer je op de juiste wijze uit. Ervaring in de bouw en met montage van prefabelementen is hierbij een must.


Wie ben jij?

Als prefab casco-betontimmerman heb je de volgende zaken in huis:
  • Bij voorkeur een afgeronde timmerman opleiding
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Fulltime beschikbaar
  • Technisch inzicht
  • Doorzetter
  • Zelfstandig en proactief
  • Enthousiast en flexibel
  • VCA basis; Rijbewijs BE


Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij een inspirerende en succesvolle bouwer met een langetermijnstrategie die investeert in mensen: zowel klanten als medewerkers. Een functie waarin je verantwoordelijkheidsgevoel op waarde wordt geschat en je ontwikkeling wordt gestimuleerd. En natuurlijk een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij jouw kwaliteiten en deze functie.


Enthousiast?

Ambieer je een carrière bij Aalberts, denk je ons niveau aan te kunnen en ben je bereid dat te laten zien? Wil jij het beste uit jezelf halen, blijven groeien en jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden je de mogelijkheden! Klik op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer. We zien je reactie graag tegemoet en misschien verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

denkt-bouwt-onderhoudt