aalberts-loading
 

Uitvoerder nieuwbouw

Jij bent een uitvoerder met ervaring, want door een goede organisatie en je natuurlijke overwicht heb je al verschillende nieuwbouwprojecten succesvol weten te realiseren. Je bent gedreven om jouw projecten tot een goed einde te brengen in samenwerking met je team. Daar haal jij je energie uit. Je wilt je werk voortzetten, maar denkt ook zeker na over de volgende stap in je carrière en hoe je uitgedaagd blijft.


Wij willen jou deze sprong vooruit bieden met de functie van uitvoerder nieuwbouw.


Onze klanten weten al dat we wel van een uitdaging houden. Bijvoorbeeld door het realiseren van 41 nieuwbouwwoningen en twee appartementengebouwen op het voormalige terrein van de Knorr fabriek in Loosdrecht. Of een nieuwbouwproject tussen bestaande bebouwing in het centrum van Utrecht. Dit is slechts een greep uit de projecten.


Je werkzaamheden

Als uitvoerder nieuwbouw organiseer je het dagelijkse werk op de bouw en ben je samen met je team verantwoordelijk voor de verschillende projecten die te vinden zijn in regio Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Projecten waar wij trots op zijn en we je graag meer over vertellen! Deze projecten realiseer je winstgevend door middel van de juiste kwaliteit, budget en planning. Daarbij draag je zorg voor de veiligheid van alle betrokkenen op de bouwplaats en ben je de schakel tussen de bouwplaatsmedewerkers, de onderaannemers en de projectleider.


Je zorgt ervoor dat jouw team weet wat er moet gebeuren en je weet iedereen te motiveren om het beste van zichzelf te geven. Duidelijk maken wat je bedoelt is voor jou geen probleem. Beslissingen maak je snel en doeltreffend. Verandert er iets in het proces? Jij haakt er makkelijk op in.


Wie ben jij?

Jouw kwaliteit zorgt voor soepel lopende projecten en je hebt affiniteit met het digitale werken. Daarnaast herken je je in de volgende zaken:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met nieuwbouwprojecten;
  • Je kunt goed samenwerken en motiveren, daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt overweg met de lean systematiek of je bent bereid om dit te leren.


Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij een ontwikkelende bouwer met 350 jaar ervaring en zo’n 140 collega’s. Een betrokken bouwer die staat voor kwaliteit en veel aandacht voor het personeel. Een kans om te ontwikkelen en groeien. Onze kantoren zijn gevestigd in Loosdrecht en Zeist. Deze functie is met standplaats Loosdrecht. En natuurlijk willen wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden dat recht doet aan jouw kwaliteiten. Wij volgen de bouw CAO en kijken graag samen met jou naar welke arbeidsvoorwaarden passen bij de functie en jouw kwaliteiten.


Enthousiast?

Wil jij het team van Aalberts komen versterken, blijven groeien en het beste uit jezelf halen? Wij gaan graag verder met je in gesprek om te laten zien waarom wij zo enthousiast zijn! We zien je sollicitatie graag tegemoet en misschien verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

denkt-bouwt-onderhoudt