aalberts-loading
 

Uitvoerder renovatie

Jij hebt als uitvoerder al verschillende renovatieprojecten tot een goed einde gebracht. Dit doe je door goed te organiseren en in goede samenwerking met je team. Daar haal jij je energie uit en dat maakt je trots. Je hebt plezier in je werk , maar denkt ook zeker na over de volgende stap in je carrière en hoe je uitgedaagd blijft. Precies dat kunnen wij je bieden met de functie uitvoerder renovatie.


Je rol

Als uitvoerder renovatie organiseer je het dagelijkse werk op de bouw en ben je samen met je team verantwoordelijk voor de verschillende projecten die te vinden zijn in regio Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Projecten waar wij trots op zijn en we je graag meer over vertellen!. Deze projecten realiseer je winstgevend door middel van de juiste kwaliteit, budget en planning. Daarbij draag je zorg voor de veiligheid van alle betrokkenen op de bouwplaats en ben je de schakel tussen de bouwplaatsmedewerkers, de onderaannemers en de projectleider.


Je zorgt ervoor dat jouw team weet wat er moet gebeuren en je weet iedereen te motiveren om het beste van zichzelf te geven. Duidelijk maken wat je bedoelt is voor jou geen probleem. Beslissingen maak je snel en doeltreffend. Verandert er iets in het proces? Jij haakt er makkelijk op in.

Wie ben jij?

Jouw kwaliteit zorgt voor soepel verlopende projecten en je hebt affiniteit met het digitale werken. Daarnaast herken je je in de volgende zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met renovatieprojecten;
  • Je kunt goed samenwerken en motiveren, daarnaast bezit je over goede communicatieve vaardigheden.


Wat bieden wij?

Een uitdagende baan bij een ontwikkelende bouwer met 350 jaar ervaring en zo’n 140 collega’s. Een betrokken bouwer die staat voor kwaliteit en veel aandacht voor het personeel heeft. Een kans om te ontwikkelen en groeien. Onze kantoren zijn gevestigd in Zeist en Loosdrecht. En natuurlijk willen wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden dat recht doet aan jouw kwaliteiten. Wij volgen de bouw CAO en kijken graag samen met jou naar welke arbeidsvoorwaarden passen bij de functie en jouw kwaliteiten.


Onze klanten weten dat we wel van een uitdaging houden! Bijvoorbeeld door het verbouwen van een radiostudio in Hilversum terwijl de uitzending doorgaat. Of de verbouwing van een kantoorpand in hartje Amsterdam.


Zin om aan de slag te gaan? Wij wel!

Klaar om mee te bouwen aan de projecten van Aalberts? Wij gaan graag verder met je in gesprek om te laten zien waarom wij zo enthousiast zijn! We zien je sollicitatie graag tegemoet.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

denkt-bouwt-onderhoudt