Woningen Vrijeveld verkocht

Vrijeveld bestaat uit 73 gasloze, zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen en is gelegen in Bodegraven. Vrijeveld is een ontwikkeling van Aalberts Ontwikkeling in samenwerking met Bolton Ontwikkeling. Alle woningen die Aalberts realiseert zijn inmiddels verkocht.

Bijzonder aan dit deelplan is de keuze uit maar liefst negen verschillende woningtypes, variëren van eengezinswoningen tot royale villa’s.

Het wijde veldwonen

Vrijeveld wordt aan alle zijde omzoomd door water. De kavels zijn ruim en zoveel mogelijk georiënteerd op het water, dit roept een gevoel van vrijheid op. Vrijeveld heeft een groen en dorps karakter. Er is veel ruimte tussen de woningen door grote tuinen, wat het plan straks een kenmerkende groene uitstraling geeft. Het ontwerp is van Mulleners+Mulleners architecten.

Duurzaamheid

Alle woningen zijn ZEN (Zeer Energiezuinige Nieuwbouw). Er wordt een duurzaam energiesysteem toegepast bestaande uit onder meer een bodemwarmtepomp, triple glas en zonnepanelen. Hiermee zijn de woningen voorbereid op de toekomst en dragen ze bij aan een beter milieu.

AI Vrijeveld Bodegraven

Share this

Contact