Woonpark Hoevelaken | deelplan Het Erf

Aan de rand van het karakteristieke dorpscentrum van Hoevelaken komt Woonpark Hoevelaken. Dit nieuwbouwplan omvat meerdere deelplannen. Aalberts is als bouwteampartner betrokken bij deelplan Het Erf. Dit deelplan bestaat uit 73 woningen met een grote variëteit in woningtypes.

De bouwlocatie is het terrein van het voormalige hoofdkantoor van BPD. Nu BPD haar intrek heeft genomen in haar nieuwe Amsterdamse kantoor, ontstaat de mogelijkheid om deze unieke locatie te transformeren naar een schitterende woonwijk. Het ontwikkelteam van BPD heeft op deze locatie in samenspraak met stedenbouwkundigen, architect en de gemeente, Woonpark Hoevelaken ontwikkeld.

Bouwteampartner

Als bouwteampartner zijn wij vanaf de schetsfase betrokken bij het uitontwikkelen van de 73 woningen. Binnen de goedgekeurde kaders hebben wij het ontwerp van Mulleners + Mulleners Architecten volledig uitgewerkt tot een technisch haalbaar plan.

Groot aanbod woningtypen

Het Erf kenmerkt zich door een fijne landelijke sfeer. De woningen liggen aan een gezellig erf en hebben de uitstraling van een echte boerderij. Er is een grote variatie aan woningtypen te vinden. Zo zijn er compacte erfwoningen, ruime rij- en hoekwoningen vrijstaande villa’s. Onder de levensloopbestendige orangeriewoningen wordt een verdiepte parkeerbak gerealiseerd. De woningen zijn bestemd voor de vrije koopsector. Daarnaast worden er woningen gerealiseerd voor de sociale huur. Iedere woning kent zijn eigen detailkenmerken, materialisatie en karakter.

Daniël Didden, ontwerper Mulleners + Mulleners Architecten: ‘De nieuwe woonwijk ligt midden in het prachtige landschap. Voor elke buurt hebben we veel aandacht voor inpassing in de natuur. Daarom gebruiken we vormen en kleuren uit de omgeving.’

Alle kopers van een nieuwbouwwoning in Het Erf worden door onze kopersbegeleiding uitgenodigd om in onze showroom de woning verder aan hun woonwensen aan te passen. Dit kan door het maken van keuzes uit de aangeboden kopersopties.

Gasloos en EPC 0

De woningen van Het Erf hebben als basis een bodemwarmtepomp en zijn daardoor gasloos. Door deze toepassing, een gebalanceerd ventilatiesysteem en de aanwezigheid van zonnepanelen, behalen de woningen een EPC van 0.

Op zoek naar meer informatie over het project? Kijk dan op de projectwebsite van Het Erf.

Aan de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Share this

Contact