Oplevering Noorderkwartier Amsterdam

Eind mei is de oplevering van de eerste woningen in Noorderkwartier Amsterdam begonnen. Als sluitstuk van deze wijk realiseerden wij 26 woningen in opdracht van CZAN. Een samenwerking tussen ontwikkelaars Blauwhoed en AM Gebiedsontwikkeling.

 

Bekijk alle berichten

Modern wonen in Noorderkwartier

LEVS architecten heeft het ontwerp verzorgd voor de laatste reeks woningen in het Noorderkwartier, die bestaat uit 26 moderne herenhuizen. Deze unieke woningen bieden royaal woonoppervlak, met afmetingen van minstens 160 m2, en een split-levelontwerp dat op de begane grond een extra verdiepingshoogte van ruim 3 meter creëert. De speelse indeling van de woningen, de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren en verschillende uitbreidings- en indelingsmogelijkheden sluiten perfect aan bij de behoeften van gezinnen die ervoor kiezen om in Amsterdam te blijven wonen. Hier hebben ze de vrijheid om hun nieuwe huis volgens hun eigen voorkeuren samen te stellen en in te richten.

Gebiedsontwikkeling van Noorderkwartier

De woningen maken onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling van Noorderkwartier. Het gebied rond het metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam wordt getransformeerd tot een nieuw stedelijk centrum met meer dan 3.000 woningen en voorzieningen. Het Noorderkwartier met zo’n 500 woningen maakt deel uit van dit centrumgebied Amsterdam-Noord. Het wordt de komende jaren een hoogwaardige stedelijke woonwijk met grondgebonden woningen en woonunits voor studenten.

Oplevering eerste woningen Noorderkwartier Amsterdam.