We zijn er voor de hele levenscyclus van je gebouw

Onze diensten

Ontwikkeling

Verken het beste plan voor jouw locatie.

Balie van gebouw Huidekoper in Amsterdam

Bouw

Realiseer een project waar je trots op bent.

Renovatie

Geef je gebouw een nieuw leven.

Beheer & Onderhoud

Zorg voor je gebouw en ontzorg de gebruikers.

Benieuwd hoe we met je samenwerken aan jouw project? Zo denken we met je mee.

01.

Initiatief nemen

In deze fase staat onderzoek centraal. Wat wil je bereiken? Wat is je doel? We verkennen de vraag achter je vraag en met een quick scan kunnen we snel laten weten wat er mogelijk is. Daarnaast bellen we alvast onze partners - om je project de snelheid en kwaliteit van een bouwteam te geven.

02.

Ontwikkelen

Wat is er haalbaar en toegestaan op jouw locatie? Hoe kunnen we waarde creëren en de omgeving verrijken? Tijdens deze fase kijken we naar planologie, architectuur, biodiversiteit en meer. En werken we aan een plan waar zowel jij als de gemeente enthousiast van worden.

03.

Ontwerpen

Wordt het maatwerk of conceptbouw? Hoe positioneren we gevelopeningen? Welk energieconcept kiezen we en hoe bouwen we natuurinclusief? Tijdens alle ontwerpfases toetsen we ons plan aan regelgeving, en de impact van ons plan op kwaliteit, duurzaamheid en budget. Ons BIM-model is tot in de puntjes uitgewerkt, en gaat mee de volgende fase in.

04.

Realiseren

Leun maar achterover. Want met een goed technisch ontwerp, is dit een voorspelbare fase. Het is een fase waar onze vakmensen in uitblinken en van genieten. We bewaken planning, kwaliteit en veiligheid en beperken overlast voor de omgeving. Benieuwd naar de voortgang van je project? Je bent van harte welkom op onze goed georganiseerde bouwplaats.

05.

Gebruiken

Is je project gerealiseerd en wordt het gebruikt? Of ben je in het bezit van een vastgoedportefeuille? We denken graag met je mee over een onderhoudsplan voor komende jaren. We doen onderhoud, reparaties, mutaties en meer. Wil je beheer en contact met huurders uitbesteden? Ons team staat voor je klaar, ook bij calamiteiten.

06.

Reflecteren

Verandert de bestemming van een gebouw of de behoefte van de gebruikers? Of vraag je je af hoe je het energieverbruik kunt verminderen? We werken verschillende investeringsscenario’s voor je uit. Wil je op basis van een van de scenario’s aan de slag? Dan doorlopen opnieuw de fases van initiatief nemen tot reflecteren.