Beheer & Onderhoud

Krijg je klachten over kapotte deuren, en vraag je je af of je contact met huurders beter uit kunt besteden? Ben je benieuwd naar de staat van je vastgoed of zoek je een vaste partner voor mutatieonderhoud? Wij zijn gespecialiseerd in beheer en onderhoud en nemen deze taken graag van je over.

Bekijk alle diensten

Zorg voor je gebouw en ontzorg de gebruikers

Wij bieden beheer en onderhoud aan verhuurders, eigenaren en woningcorporaties. Met preventief, structureel onderhoud zorgen we voor je panden. En met full service beheer ontzorgen we jou en je bewoners.

Onze beheer & onderhoudsspecialisten leveren uitsluitend deze dienst. Ze zijn sensitief, communicatief en hebben hart voor vakmanschap. De tevredenheid van jouw huurders staat voor hen centraal.

Op weg naar beter

We doen het graag in één keer goed. Kiezen voor kwaliteit is altijd duurzamer, het gaat langer mee. En omdat we onderdelen als sanitair, binnendeuren en deurbeslag netjes demonteren en een nieuw leven geven, besparen we kosten en grondstoffen. Lange afstanden vermijden we, we houden van lokaal: we werken dichtbij onze vestigingen in Hilversum, Loosdrecht en Amersfoort.

Meer over bouwen aan het betere

Incidenteel of structureel?

Waarin mogen we je ontzorgen? We kunnen aan de slag op basis van oproep; de klantenservice voor je huurders of kopers zijn met een eigen contactpunt; of de status van je gebouwen opnemen. En meedenken over de langetermijnkosten voor jou als eigenaar met een preventief onderhoudsplan. We doen:

  • reparatieonderhoud
  • mutatieonderhoud
  • planmatig onderhoud
  • schadeherstel
  • en meer!

We hebben alle disciplines voor Beheer & Onderhoud in huis. Maar leveren ook graag onze expertise in een ketensamenwerking. Met vertrouwde partners, om je huurders sneller te helpen bij grote verbeteringen of incidenten.

We signaleren en zijn jouw verlengstuk

Beheer gaat niet over klusjes doen. Het gaat over problemen oplossen, maar liever nog het voorkomen ervan, én luisteren naar huurders. Want als een bepaalde vraag of opmerking vaak voorkomt, wil je liever preventief in actie komen – om klachten en schade voor zijn. We kunnen zelfs op kwartaalbasis de belangrijkste inzichten en mogelijkheden voor verbetering aan je rapporteren.

'Bij Aalberts combineren ze vakmanschap met kwaliteit en heldere communicatie. Ze denken mee en handelen proactief. Dat werkt niet alleen prettig samen, het maakt ook voor onze huurders het verschil. En daar doen we het voor.'

Miranda Schreur - Vianen, Manager Productie Vastgoedonderhoud bij de Alliantie

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem contact op met Yoeri Klok, Manager Klant & Markt via 088 78 88 710.

Contact