Vakman loopt over steiger bij City West Nieuwegein met op de achtergrond drie hijskranen

Bouw

Wil je bouwen maar zie je door de bomen het bos niet meer, als het gaat om duurzame mogelijkheden? En mag het wel wat ambitieuzer dan een paar PV-panelen op een dak? Of wil je verbouwen zonder overlast voor medewerkers of bewoners? Wij denken met je mee, maken een technisch ontwerp en realiseren jouw wens.

Drie vaklieden staan op een steiger op de bouwplaats van City West in Nieuwegein en kijken over de rand.
Bekijk alle diensten

Realiseer een project waar je trots op bent

Bij Aalberts ontwerpen en realiseren we jouw project met de toekomst in ons achterhoofd. Of je nu zo snel mogelijk wil bouwen, zo duurzaam mogelijk wil bouwen, of zo onderhoudsvriendelijk mogelijk wil bouwen: samen wegen we je wensen en mogelijkheden af.

Hou je niet van verrassingen? Dan zit je goed bij ons. In elke fase kijken we naar de impact van keuzes op budget, duurzaamheid, onderhoud en meer. Voorspelbaarder wordt bouwen niet!

Op weg naar beter

We bouwen graag voor de toekomst. Met circulair gebruik van materialen en energiezuinige ontwerpkeuzes. Daarbij zijn we kritisch: niet alles wat duurzaam lijkt, is duurzaam voor elk project. De duurzame stroom die onze bouwplaatsen opwekken en gebruiken, is in ieder geval altijd 100% groen. Daarnaast verspillen we natuurlijk zo min mogelijk grondstoffen en scheiden we afval.

 

Meer over bouwen aan het betere
Vakman kijkt naar het hijsen van een wand op de bouwplaats van City West in Nieuwegein.

Van nauwkeurig ontwerpplan…

Ons team ontwerpt je projectplan met aandacht voor kwaliteit. Om zeker te zijn dat het plan in elke fase klopt, werken we met een BIM-model van het ontwerp en stemmen we details af met vaste partners. Met informatie en keuzes maken we het ontwerpplan steeds nauwkeuriger. Tot we alles tot in de puntjes hebben uitgedacht:

  • Wie zijn de mensen die hier straks wonen of werken?
  • Hoe kan dit project de omgeving verrijken, en andersom?
  • Hoe ontwerpen we een energetisch gebouw met een gezond binnenklimaat?
  • Hoe lang moet een gebouw meegaan en welke onderdelen maken we herbruikbaar?
  • Hoe wordt een gebouw straks beheerd en onderhouden?

… naar een perfect voorbereide bouwfase

Als onze ontwerpmanager je plan overdraagt aan een projectleider, kunnen we van start met de voorbereiding en de bouw. Voor jou de meest spannende fase, voor ons het minst.

Dit is het moment waar onze vakmensen in uitblinken en van genieten. We halen deadlines, controleren kwaliteit en veiligheid, en houden overlast voor de omgeving in de gaten. Want ook al is bouwen een productiefase, dat betekent niet dat de bouwplaats er rommelig bij hoeft te liggen. Onze mensen houden van organiseren en communiceren, dus ook in deze fase staat je project er netjes bij.

'Samenwerken met Aalberts voelt alsof je met directe collega's aan tafel zit.'

Eltjo Bouwman, directeur wonen bij Blauwhoed Groep bv

Schaalbaar, herhaalbaar en betaalbaar bouwen

Onze innovatieteams werken continu aan manieren om duurzamere materialen te benutten en processen te optimaliseren. Zoals met Doordacht: conceptbouw, maar dan beter. Daarmee voorzien we in de huidige vraag naar woningen, met kwaliteit die over een eeuw nog wordt gewaardeerd.

Meer over Aalberts Doordacht
Straat in project Vrijeveld in Bodegraven

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem contact op met Yoeri Klok, Manager Klant & Markt via 088 78 88 710.

Contact