Aalberts Doordacht

Voor verschillende projecten werken wij met onze eigen Aalberts Doordacht-concepten. Doordacht is ontstaan vanuit onze visie over de huidige en toekomstige eisen van de markt ten aanzien van huisvesting, samenleving, milieu, kwaliteit en duurzaamheid.

Doordacht Wonen

Deze video laat de ruwbouwfase van Doordacht zien


Doordacht Wonen is een innovatief bouwconcept dat het mogelijk maakt om projecten in traploze seriegrootten te realiseren op basis van een zo gering mogelijk gebruik van grondstoffen, energie en tijd. Kostenbeheersing, efficiency en energiebesparing staan daarin centraal. Op grond van die visie zijn wij gestart met het optimaliseren en uniformeren van bouwprocessen, waardoor wij tegen gunstige kosten een gestandaardiseerd bouwtraject kunnen aanbieden dat aansluit bij verschillende huisvestingseisen. Tegelijkertijd is er nog volop ruimte voor maatwerkaanpassingen.

Voor zowel binnenstedelijke herontwikkelingen als voor grote projecten is Doordacht Wonen geschikt. Ontzorging speelt hierbij een grote rol. Tijdens de bouw, maar ook tijdens het gebruik door de lage energie- en onderhoudskosten die we in het vooruitzicht kunnen stellen.

Het concept voorziet in moderne, futureproof, energie-efficiƫnte woningen die uitblinken in comfort en duurzaamheid.

Doordacht Renoveren

Doordacht Renoveren is een innovatief renovatieconcept waarmee kwaliteits- en duurzaamheidsdoelen worden behaald. Het concept is gebaseerd op twee essentiƫle verbeteringsslagen die ingebed zijn in onze visie op huidige en toekomstige eisen ten aanzien van comfort, energie, duurzaamheid en kostenbeheersing. Primair daarin zijn een juiste installatie en een serie bouwkundige ingrepen, zoals gevel- en dakonderhoud, schilderwerk, zonwering en het elimineren van koudebruggen.

Efficiency tijdens het renovatieproces is cruciaal. Vandaar dat wij alles tot in de puntjes geregeld hebben voor we aan de slag gaan. Zowel ten aanzien van materialen, logistiek en planning als van de opvang of tijdelijke verhuizing van bewoners. In onze aanpak laten wij niks aan het toeval over.

Ons doel is om onze opdrachtgever volledig te ontzorgen. We inventariseren, doen verbetervoorstellen en regelen de afhandeling met de gebruikers. Het resultaat: uitstekende energieprestaties, comfort, CO2-reductie en lage onderhoudskosten.

Contact