Renovatie

Wil je een monumentaal pand een nieuwe bestemming geven? Heb je binnen twee maanden een ingerichte werkruimte voor je nieuwe afdeling nodig? Of wil je woningen verduurzamen met zo min mogelijk overlast voor de bewoners? Dankzij onze ervaring met renovaties en transformaties kunnen we je snel ontzorgen.

Bekijk alle diensten

Geef je gebouw een nieuw leven.

We vernieuwen graag woningen en kantoren. Maar zetten ons vakmanschap net zo graag in voor onderhoud van kostbare monumenten. Daarbij renoveren en transformeren we altijd met oog voor gebruikers. Want als woningen worden bewoond of een kantoor wordt gebruikt, schuilt een groot deel van ons succes in overlast voorkomen.

Heb je een verduurzamingsopgave en wil je huurwoningen voorzien van een labelsprong? Wij zorgen ervoor dat jouw woningvoorraad energetisch optimaal presteert. Moet je project voldoen aan de participatienorm? Dan zorgt onze woonconsulent graag voor ontmoetingen met bewoners.

Op weg naar beter

Bestaande bouw nieuw leven geven: soms kan het uit, soms niet. We nemen je mee in de afwegingen tussen budget, duurzaamheid en onderhoud. Met circulariteit in ons achterhoofd kijken we welke rol bestaande materialen kunnen spelen in je renovatie en bieden we je verschillende opties om duurzamer te verwarmen.

Lees meer over bouwen aan het betere

Hoe staat het pand ervoor?

Voordat we aan de slag kunnen met de renovatie, doen we eerst een scan. Wat komen we tegen in het bestaande casco? En wat is de staat van de materialen of installaties? Met inzichten uit de scan nemen we je mee langs mogelijke afwegingen voor je plan. We vragen je naar de gewenste levensduur van je pand, naar welke vernieuwingen je nu al mee wil pakken of nog wil laten liggen, en naar welk eindbeeld je voor ogen hebt. En in elke fase kijken we met je naar de impact van keuzes op budget, duurzaamheid, onderhoud en meer.

Wil je volledig ontzorgd worden? Dan brengen wij graag partijen samen, zodat we je project tot een succes kunnen maken.

Aan de slag

Bij een renovatie of transformatie in panden die actief worden bewoond of gebruikt, stellen we gebruikers centraal. Met organisatie en communicatie zorgen we voor een fijne bouwfase, waarin jij achterover kunt leunen. Een fase waarin onze werkplek er netjes uitziet, iedereen weet wat hij of zij kan verwachten en iedereen onze mensen gemakkelijk aanspreekt bij opmerkingen of vragen.

Spoed of bijzondere situatie?

Wil je een gebouw in twee maanden omkatten tot kantoor? Of mag een verbouwing het primaire werkproces absoluut niet in de weg zitten, zoals bij een ziekenhuis?

Bouw Compact helpt je uit de brand. Dit Aalberts team is gespecialiseerd in bouw en renovatie in situaties die om spoed of speciale aandacht vragen. Een team dat de regels kent – maar ook weet wanneer je ervan af mag wijken. Onze Bouw Compact mensen leren je gebouw niet alleen kennen en maken een plan, maar voeren het ook zelf uit.

Neem contact met ons op

‘Ik kan de samenwerkingen met Aalberts vatten in twee woorden: vakkundigheid en vertrouwen.’

Chris Bakker, hoofd projectmanagement Vastgoed OLVG

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Neem contact op met Yoeri Klok, Manager Klant & Markt via 088 78 88 710.

Contact