Dukatenburg Nieuwegein

Aan de Dukatenburg in Nieuwegein maken twee langdurig leegstaande kantoorpanden plaats voor de bouw van twee moderne wooncomplexen. In totaal realiseren wij hier 66 appartementen voor opdrachtgever Bridges Real Estate. Een deel van de appartementen is bestemd voor verzorgd wonen.

Het plan bestaat uit de realisatie van twee gebouwen met 6 en 9 woonlagen. Er komen 66 appartementen, waarvan 17 appartementen voor verzorgd wonen. De appartementen variëren van 70 tot 90 m2 en zijn bestemd voor de vrije sector.

Het ontwerp voor de wooncomplexen is afkomstig van architectenbureau Studio in Motion. De gebouwen krijgen een verfijnde detaillering en warme uitstraling. Dit zorgt voor een positieve impuls voor de wijk Batau-Noord.

Ruimte voor alle generaties

Volgens Bridges Real Estate zijn de appartementen voor starters op de woningmarkt een ideale plek om op eigen benen te staan. En voor herontdekkers en senioren is het nieuwbouwproject de plek voor toekomstbestendig wonen. Alles wat de toekomstige bewoners nodig hebben is dichtbij, met winkelcentrum Muntplein om de hoek.

Naar verwachting worden de gebouwen eind 2021 opgeleverd.

Tekening: Studio in Motion. Aan de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden.

Share this

Contact