Oplevering eerste fase OLVG West

In het OLVG locatie West is er door Aalberts de afgelopen maanden hard gewerkt aan de vernieuwing van de entreehal. Een goed functionerende entree die patiƫntvriendelijk, open en uitnodigend is.

Hart van het ziekenhuis

De centrale hal is het hart en het visitekaartje van het ziekenhuis. Een plek waar zowel de medewerker als bezoeker binnenkomt en een eerste indruk wordt achtergelaten. De vraag vanuit het stadziekenhuis was het ontwikkelen van een lichte, ruime en gastvrije toegang. Hierbij rekening houdend met binnenklimaat.

Vernieuwd entree

Om dit te realiseren zijn de werkzaamheden van fase 1 verdeeld in drie fases. In de eerste fase werd de rechterkant van de entree verbouwd. Hierbij werd de hellingbaan van het ziekenhuis afgebroken terwijl de ingang operationeel bleef. De linkerkant van de ingang is na de ingebruikname van de rechterkant aangepakt. Als laatste is de oude gevel verwijderd. Aalberts heeft een mooie bijdrage geleverd aan de nieuwe inrichting, waaronder ruime trappen, een glazen gevel en twee snelle, grote liften. De nieuwe entree is modern, licht en goed toegankelijk voor patiƫnten en bezoekers. Fase 1 is hiermee afgerond.

In de volgende fase wordt de binnenkant van het gebouw aangepakt. Een mooie opdracht, zichtbaar voor zowel de medewerker als bezoeker.

Share this

Contact