Aalberts Event 2021

Omdat de festiviteiten in 2020 niet door konden gaan, is er extra uitgekeken naar het Aalberts Personeelsevent 2021. Op een mooie, zonnige dag in september verzamelen de Aalberts collega’s (met partner) zich in Loosdrecht. Op naar locatie onbekend.

Expeditie Loosdrecht

Al snel blijkt dat we voor het uitje niet ver van ‘huis’ hoeven. Op nog geen tien minuten afstand worden we feestelijk ontvangen door het personeel van Finley Het Witte Huis. Vanaf deze prachtige plek aan het water starten we het dagprogramma: Expeditie Loosdrecht. Varen van eiland naar eiland over de Loosdrechtse Plassen, met activiteiten als boomstammen gooien, zalm roken, vuur maken en insecten eten. (Bijna) iedereen durfde de uitdaging aan te gaan.

Spectaculaire watershow

Eenmaal terug bij Finley staat de borrel klaar en wordt iedereen verrast met het optreden van Johnny & the gangsters of love. Tijdens een goed verzorgd diner wordt er een spectaculaire flyboard show op het water geven door Flyboarder Bo. Onder het genot van een drankje, de ‘tunes’ van DJ Robert en op de achtergrond de ondergaande zon, kunnen wij terugkijken op een heerlijke dag.

Kortom, een geslaagd Aalberts Event 2021! Genieten jullie (opnieuw) mee met Expeditie Loosdrecht? 

Wil jij hier volgend jaar ook bij zijn? Kijk op dan op onze vacaturepagina.

Share this

Contact