Jaarlijks bezoeken zo’n 590.000 mensen het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG). Door de vestiging op twee locaties in Amsterdam, ligt het ziekenhuis letterlijk en figuurlijk midden in de hectiek van de hoofdstad. Ruim 3.000 medewerkers zijn dan ook dagelijks bezig met het in de goede banen leiden van het ziekenhuis.

OLVG locatie West

De focus op het zorgproces is van grote waarde voor OLVG en vormt al jarenlang het fundament onder onze samenwerking. Voor OLVG locatie West, het voormalige Sint Lucas Andreasziekenhuis, realiseerden wij onder andere een PET-CT in het hart van het ziekenhuis en een nieuwe kantooromgeving dat Activiteit Gericht Werken mogelijk maakt en stimuleert.

OLVG locatie Oost

Als vaste bouwpartner voor de locatie in Oost leverden wij onder meer een gipskamer op, waarbij gebruik is gemaakt van de BREAAM methodiek in het kader van duurzaam bouwen. Met deze methodiek wordt een duurzaamheidsscore gegenereerd die voor dit project resulteerde in de kwalificatie GOOD, waar zowel het OLVG als wij erg trots op zijn. De behaalde score is tot stand gekomen door intensieve samenwerking en betrokkenheid van de gipsmeesters en het bouwteam.

Aan de centrale lichtstraat, dé route voor alle patiënten en bezoekers, realiseerden wij nieuwe bloedpoli’s en gaven wij het personeelsrestaurant een metamorfose. Uiteraard bleef in al die situaties het ziekenhuis volledig operationeel.

Share this

Contact