In het centrum van Diemen vind je The Post. Het nieuwbouwproject bestaat uit 10 grondgebonden woningen met allemaal een eigen unieke en stoere uitstraling, terwijl ze samen een mooi geheel vormen. The Post is een ontwikkeling van Aalberts Ontwikkeling en Did Vastgoedontwikkeling bv.

De volgende drie elementen zijn kenmerkend voor The Post.

1. Prominente locatie

The Post heeft een prominente plek in het centrum van Diemen aan het Wilhelminaplantsoen en de Ouddiemerlaan. Het project dankt de naam aan de vorige functie van het terrein. Hier stond namelijk een postkantoor. De woonoppervlaktes van de woningen liggen tussen de circa 140 m2 en 180 m2. Architectenbureau Hoogeveen heeft elke woning unieke details en een eigen ontwerp meegegeven. Architect Arjen Hoogeveen: ‘We hebben ervoor gekozen om qua schaal en detaillering vooral aan te sluiten bij die van de mooiste bestaande panden achter het Wilhelminaplantsoen en aan de Ouddiemerlaan. De woningen van The Post passen bij die sfeer en stralen zorgvuldigheid uit.’

2. Mogelijkheid bedrijf aan huis

De kopers van de woningen aan het Wilhelminaplantsoen hebben de optie om de begane grond in te richten als werkkamer, atelier of voor zakelijke dienstverlening. Deze woningen zijn dan ook georiënteerd op de straatkant.

De woningen aan de Ouddiemerlaan hebben een tuin, de andere woningen hebben een terras. Tussen de
woningen bevindt zich een binnenterrein waar geparkeerd wordt. Dit terrein is alleen toegankelijk voor de bewoners en wordt afgesloten door een poort.

3. Comfortabel en energiezuinig

De woningen zijn bijna allemaal energieneutraal met een EPC van 0,0. Dit komt onder andere door de aanwezigheid van pv-panelen. De kopers van The Post besparen dus op hun energiekosten, hebben maximaal wooncomfort én dragen bij aan een beter milieu.

Share this

Contact