Zorgwoningcomplex Melkpad

Aan het Melkpad in Hilversum realiseerden wij een complex met zorgwoningen dat is afgenomen door Aedifica Nederland. De zorgresidentie is ontwikkeld door Aalberts Ontwikkeling en biedt plaats aan 33 bewoners van zorgverlener Martha Flora.

Voormalig gebouw Kamer van Koophandel

Het complex heeft een uitstekende ligging middenin een woonwijk in het centrum van Hilversum. Op de locatie stond het voormalige kantoorgebouw van de Kamer van Koophandel.

Ontwikkelingsmanager Henri Pleizier: “Het bestaande gebouw is behouden maar is ingrijpend verbouwd aan zowel de buiten- als binnenzijde. Het pand is getransformeerd naar een hedendaagse woonzorglocatie voor senioren met een hoge zorgbehoefte, in het bijzonder met een dementie-indicatie.” Met het oog op de ligging in de woonwijk zijn buurtbewoners al in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkelplannen.

Dementiezorg

Martha Flora, die de zorg verleent, is gespecialiseerd in hoogwaardige dementiezorg. Aedifica Nederland heeft met Martha Flora een huurovereenkomst gesloten voor 25 jaar. Bij de uitwerking van het plan is nauw samengewerkt met Arcom Partners.

Share this

Contact