Aalberts gaat bouwen in Lelystad

Aalberts gaat 14 eengezinswoningen realiseren in de Lelystadse wijk Warande. De woningen van circa 119 m2 hebben drie ruimte slaapkamers en een zolder.

De ontwikkeling is in handen van Aalberts & LATEI (de Beeckhof BV). Voor zowel de ontwikkeling als de realisatie werd op 16 maart 2023 een overeenkomst getekend. Het streven is om de woningen in het eerste kwartaal van 2024 aan de nieuwe bewoners op te leveren.

Martine Visser, directeur-bestuurder Centrada: “We zijn blij dat we in het woongebied Klein Nooten op vrij korte termijn 14 ruime eengezinswoningen kunnen realiseren. Dit is een mooie aanvulling op het al aanwezige sociale woningaanbod in de wijk Warande.”

Cor Broekhuizen, directeur Aalberts Bouw: “Door gebruik te maken van onze Doordacht conceptwoningen konden we in zeer korte tijd alle wensen van Centrada verwerken in een definitief ontwerp. Met vertrouwen kijken we uit naar een voorspoedige bouw en een snelle en geslaagde oplevering.”

Luxe uitstraling en hoog afwerkingsniveau

De 14 nieuwe eengezinswoningen van Centrada komen in het woongebied Klein Nooten en worden verdeeld over twee blokken van zeven woningen. Centraal gelegen in de wijk, in een groene omgeving met een dorps karakter. De woningen krijgen een luxe uitstraling en een hoog afwerkingsniveau. Duurzame bouw, houten gevelbekleding gecombineerd met metselwerk, groendaken op de bergingen en hoogwaardige erfafscheidingen zijn enkele bijzondere kenmerken van dit project. De huurprijs ligt bij de eerste verhuring naar verwachting rond de € 800,00, exclusief servicekosten.

Belangstellenden

Inschrijven kan via www.centrada.nl/inschrijven.

Share this

Contact